ORGELNIEUWS is al sinds 2004 de meest geraadpleegde nieuwsbron voor de orgelwereld in het Nederlandse taalgebied. Dagelijks wordt de website enkele duizenden malen geraadpleegd. Voor veel orgelliefhebbers is ORGELNIEUWS dagelijkse kost. Daarmee beschikt u als adverteerder over een bereik dat de maandelijks of tweemaandelijks verschijnende orgeltijdschriften vele malen overstijgt! In combinatie met een gunstig tarief maakt dat het adverteren voor u op orgelnieuws.nl extra aantrekkelijk.

Banners, advertorial, activiteitenagenda
Wilt u extra aandacht voor uw concert, evenement of product? Dan biedt orgelnieuws.nl de mogelijkheid om een advertentiebanner te plaatsen op deze website. Er zijn verschillende formaten en plaatsingsmogelijkheden. Kiest u ook nog voor een ‘advertorial’ dat media-aandacht via de redactionele kolommen van ORGELNIEUWS nog eens extra vergroot. Bel ons voor informatie over de mogelijkheden op 06-81477012.

Personeelsadvertenties
U bent op zoek naar een organist, een cantor, dirigent, orgelbouwer, intonateur, of welke professional dan ook met duidelijke affiniteit met orgel of orgelmuziek? In de rubriek Vacatures  kunt u u personeelsadvertentie laten plaatsten. Uw vacature wordt niet alleen zichtbaar gemaakt op de voorpagina van de website en de bijbhorende nieuwsubriek, we delen ’m ook met de meer dan tweeduizend volgers op Facebook en Twitter. Informeer naar de scherpe tarieven en de mogelijkheden info@orgelnieuws.nl