Jan Overbeek – Variaties en Koraal Liedboek 473

Bij Uitgeverij en Antiquariaat ‘Jan Zwart’ verscheen een een set variaties met koraalzetting van het lied ‘Neem mijn leven laat het Heer’.

Jan Overbeek (*1954) was organist in de Looiersgrachtkerk te Amsterdam en de Gereformeerde en Hervormde Kerk te Lemmer. Daarnaast begeleidde hij enkele Friese koren en werkte hij mee aan diverse plaat- en cd-opnames.

Deze Variaties en Koraal nam hij al eens op in de Grote Kerk te Hasselt. De opname, die te beluisteren is op de site van de uitgever, is al wat ouder en kan op sommige punten afwijken van deze notatie.

 


Jan Overbeek

Variaties en Koraal Liedboek 473

‘Neem mijn leven laat het Heer’

Uitgeverij & Antiquariaat ‘Jan Zwart’, Maarssen – Ambitus 117, 9 pagina’s (gen.), prijs € 8,75

Bestellen: wimzwart.nl

 

Nu u hier toch bent ...

Al meer dan 15 jaar leest u op ORGELNIEUWS alle actualiteiten uit het (Nederlandse) orgelleven helemaal gratis. En dat willen we graag zo houden!

Een levendige orgelwereld vol activiteiten heeft dat mede mogelijk gemaakt. Noodgedwongen staat een groot deel daarvan nu op een laag pitje. Maar het nieuws gaat door, ook in deze tijd. 

Daarom is uw bijdrage, hoe groot of klein, nu nog belangrijker. Zo blijft u voor nu en de toekomst actueel en objectief betrokken op de orgelcultuur! Het is maar een kleine moeite. Dank u wel.