VACATURE Organist Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer

doopsgezinde gemeente aalsmeer

Organisatie: Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer
Functie: organist
Sluitingsdatum: 3 oktober 2021

Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer zoekt per 1 januari 2022 een

organist / organiste

die bij ons het Ibach-orgel (1867) bespeelt tijdens zondagsdiensten en incidenteel bij anderegelegenheden. Naast het begeleiden van de gemeentezang verwachten we een smaakvolle en aansprekende muzikale omlijsting van de verschillende onderdelen van de dienst. We zoeken een musicus die goed communiceert met de dienstdoende voorganger wat betreft afstemming van teksten, liederen en liturgie.

Voor het begeleiden van een dienst van 60 minuten tot max. 90 minuten betalen wij € 85 exclusief BTW (inclusief voorbereiding), exclusief reiskosten (fiscale norm voor reiskosten). Het indelen van het speelrooster vindt in overleg plaats. Per maand gaat het om ongeveer twee zondagsdiensten.

Ook conservatoriumstudenten orgel en kerkmuziek worden van harte uitgenodigd om te reageren. Bij ons is het mogelijk om ‘ervaringskilometers’ te maken en zo expertise op te bouwen.

Vind je dit aanbod interessant, dan komen we graag met je in contact en nodigen we je uit voor een gesprek en proefspel. Dit zal in oktober 2021 plaatsvinden.

Meer informatie over de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer is te vinden op dgaalsmeer.nl.