18 februari 2019

VACATURE Organist Protestantse Gemeente Zeewolde

Organisatie: Protestantse Gemeente Zeewolde
Functie: organist
Sluitingsdatum: 20 februari 2019


De Protestantse Gemeente Zeewolde heeft een vacature voor

Organist m/v

De Protestantse Gemeente Zeewolde  is een grote, veelzijdige gemeente met veel verschillende invalshoeken en belevingen. In verbondenheid met de breedte van de oecumene belijden wij God als Vader, Zoon en heilige Geest.

Wij zoeken een organist die op vakkundige en stijlvolle wijze in circa 12 diensten per jaar de gemeentezang kan begeleiden. De kerk beschikt over een Van Vulpen-orgel en een Yamaha-vleugel.

De organist beschikt over ervaring in het begeleiden van kerkdiensten. In onze vieringen wordt voornamelijk gezongen uit het Liedboek 2013, daarnaast wordt ook gebruik gemaakt van liederen uit Iona en Taizé, of uit bundels als Zangen van Zoeken en Zien en Opwekking.

De honorering wordt vastgesteld volgens de Generale Regeling voor de Kerkmusici van de Protestantse Kerk in Nederland op basis van de kerkmusicus-vrijwilligersregeling waarvoor per dienst een vergoeding zal gelden.

Meer informatie over deze vacature, het orgel en onze muzikale praktijk kan worden opgevraagd bij de coördinator organisten, Walter van der Veen (vanderveenwalter@gmail.com, 06-10202108).

Sollicitaties inclusief CV kunnen vóór 20 februari gericht worden aan Harry Rodenhuis, secretaris werkgroep Eredienst (hadi.rodenhuis@hetnet.nl). Proefspel maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

pgzeewolde.nl

 

logo protestantse gemeente zeewolde

 

 

X