Verkoopdagen in Nationaal Orgelmuseum Elburg

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 november zijn er in het Nationaal Orgelmuseum weer verkoopdagen. Tijdens deze dagen is een uitgebreide collectie bladmuziek, boeken en cd’s verkrijgbaar.

Het Nationaal Orgelmuseum heeft de collectie veelal verkregen uit schenkingen. Boeken, muziek en geluidsdragers hebben niet alleen betrekking op orgel en orgelmuziek maar ook op andere klassieke muziek. De opbrengst van de verkoopdagen komt ten goede aan het museum.

De verkoopdagen vinden plaats tijdens de openingstijden van 11.00 uur tot 17.00 uur. Om organisatorische redenen betalen de bezoekers wel gewoon entree voor het museum aan de Van Kinsbergenstraat 5 in de Elburgse binnenstad.

 

Nu u hier toch bent ...

Al meer dan 15 jaar leest u op ORGELNIEUWS alle actualiteiten uit het (Nederlandse) orgelleven helemaal gratis. En dat willen we graag zo houden!

Een levendige orgelwereld vol activiteiten heeft dat mede mogelijk gemaakt. Noodgedwongen staat een groot deel daarvan nu op een laag pitje. Maar het nieuws gaat door, ook in deze tijd. 

Daarom is uw bijdrage, hoe groot of klein, nu nog belangrijker. Zo blijft u voor nu en de toekomst actueel en objectief betrokken op de orgelcultuur! Het is maar een kleine moeite. Dank u wel.