Voor de donkere avonden: de zomervakantieorgelfotogalerij

De klok is verzet. De dagen korten. Buiten wordt het guur, koud en donker. Binnen denkt u nog eens terug aan die mooie zomervakantie als u met zorg uw vakantiefotoalbum aan het plakken bent, of de diaprojector weer van stal haalt om de zonnige of minder zonnige beelden met uw naasten te delen…

Orgelnieuws.nl is ook getroffen door deze weemoedige najaarsstemming en pakt het minder analoog aan met een digitaal fotoboekje van de met zorg geschoten plaatjes van de Zomervakantieorgelfotowedstrijd 2013. Alle inzendingen van de zomerse fotowedstrijd zijn nu te bekijken op www.orgelfotowedstrijd.nl

Niet alleen de winnende foto’s van 2013 zijn te bewonderen, ook winnaars van vorige jaar en alle andere inzendingen staan in de fotogalerij. Alle foto’s zijn voorzien van een (korte) motivatie van de maker.

www.orgelfotowedstrijd.nl

© 2013 www.orgelnieuws.nl

Nu u hier toch bent ...

Al meer dan 15 jaar leest u op ORGELNIEUWS alle actualiteiten uit het (Nederlandse) orgelleven helemaal gratis. En dat willen we graag zo houden!

Een levendige orgelwereld vol activiteiten heeft dat mede mogelijk gemaakt. Noodgedwongen staat een groot deel daarvan nu op een laag pitje. Maar het nieuws gaat door, ook in deze tijd. 

Daarom is uw bijdrage, hoe groot of klein, nu nog belangrijker. Zo blijft u voor nu en de toekomst actueel en objectief betrokken op de orgelcultuur! Het is maar een kleine moeite. Dank u wel.