01|03 Benefietconcert door Trio Zwart-Wit

het waaltje - marco boer
Het Waaltje | © 2014 beeld: Marco Boer

Boudewijn Zwart, Lydia Zwart en Gerard de Wit van het Trio Zwart-Wit geven zaterdag 1 maart een benefietconcert in de Dorpskerk te Hendrik Ido Ambacht. De opbrengst komt ten goede aan het project ‘Kunst & Gedichten’ dat acht kunstwerken voor de buitenruimte in de gemeenten Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht wil realiseren.

Text Example

advertentie 

Het project is een initiatief van de Ambachtse kunstenaar Marco Boer en Xebius Grafisch Bedrijf. Acht beeldbepalende dorpsgezichten van Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht worden door Boer geacquarelleerd en voorzien van bijpassende gedichten permanent geplaatst op grote kunstpanelen binnen de beide Zuid-Hollandse gemeenten. Boer en Xebius willen zo zonder winstoogmerk een bijdrage leveren aan kunst en cultuur binnen de twee gemeeenten. Het project moet medio 2014 gerealiseerd zijn.

 

Concert

Het benefietconcert voor Kunst & Gedichten wordt verzorgd door Gerard de Wit aan het Duyschot-orgel, Boudewijn Zwart bespeelt de piano, Lydia Zwart zal haar eigen kamer-beiaard bespelen. Marco Boer zal een korte inleiding houden over het project.

Na afloop van het concert is er gelegenheid om na te praten en is er onder meer verkoop van cd’s en boeken.

 

Toegang

De toegangsprijs bedraagt € 8; CJP/65+ € 6,00. Kinderen en jongeren t/m 16 jaar hebben gratis toegang. Het concert begint om 20.00 uur. De deuren van de kerk gaan om 19.30 uur open. Bij de kerk aan het Kerkplein 13 is voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Meer informatie
www.watercolor.nl
www.gerarddewit.nl
www.bellmoods.com
www.lydiazwart.nl

 

 

[advertorial]

 

Beeld aquarel ‘Het Waaltje’ | © 2014 beeld Marco Boer