06|11 Organist Dirk Out op Familiedag Content Orgels

Text Example

advertentieContent Orgels organiseert op zaterdag 6 november een feestelijke familiedag. In de concertzaal van het Ermelose bedrijf zal Dirk Out spelen en improviseren. Ook wordt een nieuw model gepresenteerd en kan men zien hoe de instrumenten worden gebouwd.

De Haarlemse organist Dirk Out brengt tijdens zijn bespeling in de Concertzaal onder meer een spectaculaire transcriptie van Saint-Saëns’ bekende ‘Carnival des Animaux’. Op deze dag presenteert Content Orgels ook een nieuw model, de Mondri Suite. Uiteraard is er volop de mogelijkheid om ook zelf te spelen, met eigen ogen te zien hoe orgels gebouwd worden en om met medewerkers in gesprek te gaan.

Onder het motto ‘voor ieder wat wils’ organiseert Content Orgels organiseert die dag activiteiten voor de hele familie. Voor de kinderen is er een heuse ballenbak en kleurhoek. Voor de dames hebben wij een creatieve workshop ‘P@k en Pl@k’ door een ervaren styliste. Tevens is er een ContentPlein met een uitgebreid assortiment bladmuziek, cd’s en andere media.

Content Orgels is te vinden aan de Mariënhoef 7 op Industrieterrein Veldzicht in Ermelo. De toegang voor deze dag is geheel gratis en er is voldoende parkeergelegenheid. Zie ook www.contentorgels.nl

advertorial

© 2010 www.orgelnieuws.nl