13|10 Orgelconcours in ‘De Bron’ te Assen

Text Example

advertentieStichting Orgelkring Assen e.o. organiseert op zaterdagmiddag 13 oktober een orgelconcours op het Steendam-orgel van kerkelijk centrum ‘De Bron’ in Assen. Het concours is bedoeld voor alle leerlingen in Noord-Nederland die muziekles volgen op orgel, piano of keyboard.

De orgelkring wil met het concours leerlingen in de leeftijdscategorie 8 tot en met 18 jaar ‘de kans bieden om speelervaring op te doen op een pijporgel en hun kunnen aan anderen te laten horen’. De deelnemers worden ingedeeld op basis van leeftijdscategorie en lesinstrument. De muziek, één of twee stukken met een maximale duur van totaal acht minuten, mag zelf worden gekozen. De jury wordt gevormd door Euwe en Sybolt de Jong.

Deelname aan het concours is gratis. Aanmelden kan vóór 20 september bij Frank van der Meulen e-mail: f.v.d.meulen16@kpnplanet.nl of Tiny van Nimwegen e-mail: vannimwegen@home.nl telefoon 06-20168512.

Als het aantal deelnemers bekend is zal de exacte aanvangstijd van het concours worden vastgesteld. Het concours wordt afgesloten met een kort orgelconcert door de juryleden.

Meer informatie

www.orgelkringassen.nl

© 2012 www.orgelnieuws.nl

© 2012 foto www.orgelkringassen.nl