14|06 Speeldag Noord-Holland voor amateur-organisten

Op zaterdag 14 juni verwelkomt Orgelnet Noord-Holland amateur-organisten op historische orgels in drie Noord-Hollandse kerken: het Garrels-orgel in de Nicolaaskerk te Purmerend, Het Smit/Verhofstad-orgel in de Grote Kerk van Edam en het Gerstenhauer-orgel in de Grote Kerk te Monnickendam.

Text Example

advertentie 

Stichting Orgelnet Noord-Holland maakt het mogelijk om de drie instrumenten die dag te bespelen. Deelnemers kunnen zich via de website van Stichting Orgelnet Noord-Holland aanmelden voor het bespelen van een of meerdere orgels. De speeltijd is maximaal een half uur per orgel. Bij elk orgel is deskundige begeleiding aanwezig. De kosten voor deelname bedragen € 15,00 voor het bespelen van één orgel, € 27,50 voor twee orgels en € 35,00 voor drie orgels.

 

Bij het aanmelden kan een volgorde van prioriteit worden aangegeven. Orgelnet maakt vervolgens een speelrooster dat, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, zal liggen tussen 10.00 uur en 17.30 uur. Er zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met de voorkeuren van de aanmelder.

 

Meer informatie

www.orgelnet.nl

 

© foto: Grote kerk, Monnickendam | © www.gerardvanbetlehem.nl