21|03 Dick Sanderman geeft workshop in Drachten

Text Example

advertentie



De Rijssense organist Dick Sanderman verzorgt zaterdagmiddag 21 maart een workshop voor kerkorganisten in kerkgebouw De Fontein in Drachten.

Sanderman geeft tijdens de workshop zijn visie op kerkelijk orgelspel. Rondom de workshop is er veel gelegenheid met andere organisten kennis te maken en ervaringen uit te wisselen. Wie geen kerkorganist is, kan als toehoorder de workshop bijwonen.

Na afloop is er tegen geringe vergoeding een warme maaltijd verkrijgbaar, zodat deelnemers ’s avonds aanwezig kunnen zijn bij het concert dat Dick Sanderman dan samen met violiste Annette Verboom verzorgt in De Fontein.

Dick Sanderman is vooral bekend van de verschillende bundels met koraalbewerkingen voor orgel. Ook schrijft hij koormuziek. Hij leverde ook een grote bijdrage aan het Nieuw Handboek voor de Kerkorganist. Verder verschenen van hem in 2001 en 2004 twee koraalboeken voor de Psalmen.

Deelname aan de workshop kost € 17,50. Toehoorders betalen € 10. In dat bedrag zijn koffie en thee én een maaltijd inbegrepen.

Adres

De Fontein

De Kolken 89

9201 BW Drachten

Telefoon (0512) 51 24 55

Meer informatie en het programma zijn te vinden via

www.ckfdrachten.nl/concertagenda2009.php

© 2009 www.orgelnieuws.nl