21|04 Workshop met Jos van der Kooy

Text Example

advertentieOp zaterdag 21 april verzorgt Jos van der Kooy een workshop voor kerkorganisten in De Fonteinkerk te Drachten. Deelname aan de workshop staat open voor kerkorganisten van alle leeftijden en niveaus.

Jos van der Kooy zal onder meer ingaan op het maken van intonaties, het spelen van bestaande zettingen en het maken van improvisaties voor tijdens de collecte. Rondom de workshop is er gelegenheid om met andere organisten kennis te maken en ervaringen uit te wisselen.

Wie geen (kerk)organist is, maar toch graag als toehoorder bij de workshop aanwezig wil zijn, is ook welkom. De workshop begint om 14.00 uur. Na afloop kan een warme maaltijd worden gebruikt zodat ook het orgelconcert kan worden bezocht dat Van der Kooy ’s avonds om 20.00 uur in De Fontein zal geven.

De workshop kost € 19,50 voor actieve deelnemers en € 12,00 voor toehoorders. Dit bedrag is inclusief koffie, thee en de maaltijd. Opgave is mogelijk tot 15 april 2012.

Meer informatie en het aanmeldingsformulier is te vinden op www.ckfdrachten.nl . Of stuur een e-mail naar info@ckfdrachten.nl

© 2012 www.orgelnieuws.nl