21|08 Jubileumconcert Ben van Oosten

Text Example

advertentieIn 1970, nog maar 15 jaar oud, maakte hij zijn debuut als concertorganist: Ben van Oosten. Het werd het begin van de respectabele carrière van de nationaal en internationaal geprezen en toch immer bescheiden Haagse organist. Zaterdag 21 augustus wordt zijn 40-jarig jubileum op het orgelconcertpodium gevierd met een concert en receptie in ‘zijn’ Grote Kerk in Den Haag.

Van Oosten speelt zaterdag het laatste van de vijf concerten in het Internationaal Orgelfestival 2010 in de Grote Kerk. Op het programma staan werken van Bach, Franck, Vierne en Dupré. De verrichtingen van de organist zijn op een groot scherm in de kerk te volgen.

Na afloop van het concert is er een receptie ter gelegenheid van het jubileum van Van Oosten. Er is gelegenheid tot napraten onder het genot van een glas wijn of vruchtensap. Ook zijn er cd’s van de concertgever te koop.

Het jubileumconcert begint (in tegenstelling tot de andere concerten in het Internationaal Orgelfestival) om 19.30 uur. De kerk is geopend vanaf 18.30 uur. Toegangskaarten (inclusief programmaboekje) zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de kerk op de avond van het concert.

Toegangsprijzen: € 8,- / € 7,-

Reductie geldt voor: CJP / 65+ / Vriendenpas Grote Kerk/Ooievaarspas (kinderen onder geleide gratis).

Voor meer informatie en het complete programma:

www.haagsorgelkontakt.nl

© 2010 www.orgelnieuws.nl

© 2010 fotografie www.haagsorgelkontakt.nl