23|11 Najaarsexcursie Vox Humana naar Kevelaer

Text Example

advertentieStichting Vox Humana organiseert op vrijdag 23 november een extra najaarsexcursie die dit maal naar bedevaartsoord Kevelaer in Duitsland gaat. Niet de ‘Troosteres der Bedroefden’ maar het grote symfonische Seifert-orgel in de Marienbasilika is het doel van deze halfdaagse reis.

Elmar Lehnen, de vaste bespeler van het 134 stemmen tellende vierklaviers instrument, zal het orgel uitgebreid presenteren en de deelnemers rondleiden door het vier verdiepingen tellende orgel. Na afloop geeft Lehnen een besloten concert.

De excursie begint om 14.00 uur met koffie en gebak in een restaurant in Kevelaer. Vanaf 15.00 uur zal gastheer Elmar Lehnen het orgel laten zien en horen. Om 18.00 uur is er gelegenheid om gezamenlijk te dineren.

Deelnemers kunnen op eigen gelegenheid naar Kevelaer komen, maar bij voldoende belangstelling kan de excursie ook per luxe touringcar worden gevolgd. Vanaf Meerkerk vertrekt dan om 12.00 uur een bus die om 20.00 uur de terugreis aanvangt.

Deelname kost € 29,50, voor donateurs van Vox Humana zijn de kosten € 22,50. Toeslag voor de busreis bedraag € 25. De kosten voor gezamenlijk diner zijn voor eigen rekening van de deelnemers.

Meer informatie en aanmelden:

Stichting Vox Humana

© 2012 www.orgelnieuws.nl

© 2012 foto Stichting Vox Humana