5-7 oktober | Driedaagse orgeltocht Veluwe e.o.

Text Example

advertentieDe Stichting tot Behoud van het Nederlandse Orgel organiseert een driedaagse orgeltocht over de Veluwe en door het aangrenzende rivierengebied. De tocht voert langs historische orgels in Nunspeet (Cavaillé-Coll), Elburg, Hattem (koororgel, Slegel, zie foto) Harderwijk, Ermelo, Beekbergen, Epe en Apeldoorn. In Heerde staat een bezoek aan orgelmaker Reil op het programma. Op donderdagavond houdt een natuurgids een lezing over de Veluwse natuur.

Er kunnen ongeveer zestig personen aan de tocht deelnemen. Inschrijving gebeurt in volgorde van aanmelding. Deelnemers logeren in een hotel op basis van logies met ontbijt, vervoer gaat per luxe touringcar. Elke deelnemer krijgt een uitvoerig programmaboek.

De tocht begint donderdagochtend 5 oktober omstreeks 10.30 uur bij het NS-station van Nunspeet en eindigt ook bij een NS-station op zaterdag 7 oktober rond 16.00 uur.

Deelname kost € 275 per persoon (toeslag éénpersoonskamer € 60). Lunches en diners zijn voor eigen rekening. Dagdeelname met eigen vervoer is mogelijk

Aanmelden bij Maarten Seijbel, Wildemaetstraat 43, 8081 AH Elburg, 0525-681486, m.seijbel@hetnet.nl

© 2006 www.orgelnieuws.nl

© 2006 fotografie www.gerardvanbetlehem.nl