Belangrijke mededeling!

Text Example

advertentieAdverteerders en/of sponsors gezocht

Met de lancering van orgelnieuws.nl twee maanden geleden hadden de initiatiefnemers achter deze site nooit kunnen vermoeden dat de toeloop op de site zo groot zou zijn. Zowel de aangeboden informatie in vorm van artikelen en muziek als de vorm slaan aan. Ook de proeven met InternetRadio orgelnieuws.nl zijn succesvol.

Wegens deze goede resultaten heeft de redactie een aantal acties uitgezet om de site een definitieve plaats te geven in het Nederlandse en Vlaamse orgellandschap.

Zo zal de internetradio als zelfstandige site verdergaan. De naam wordt www.orgelradio.nl. Voor onze Vlaamse luisteraars www.orgelradio.be.

ORGELRADIO.nl/.be wordt een particulier initiatief. De site orgelnieuws.nl zal ondergebracht worden in de stichting CALCANT. orgelnieuws.nl zal nauw samenwerken met ORGELRADIO.nl/.be.

Omdat orgelnieuws.nl geen commerciële doelstelling heeft wil het zichzelf kunnen bedruipen door middel van sponsoring en advertenties. Daarom is het vanaf nu mogelijk om te adverteren op orgelnieuws.nl. Zo kunnen tekstadvertenties geplaatst worden, banners, logo’s, enzovoort.

Wilt u orgelnieuws.nl, ORGELRADIO.nl/.be sponsoren of wilt u adverteren? Stuur dan een mail naar promotie@orgelnieuws.nl en vraag naar de voorwaarden.