Best loved Melodies Band 2

best loved melodies band 2 christopher tambling butz 2665

Christopher Tambling bewerkte voor muziekuitgeverij Butz een twaalftal beroemde klassieke melodieën voor orgel. Geen ingewikkelde transcripties maar makkelijk speelbare bewerkingen in zowel een manualiter bundel als een bundel met pedaal.

Text Example

advertentie 

Stuk voor stuk werken die niet voor orgel zijn geschreven, maar die de ‘orgelleek’ in zijn of haar onwetendheid van een organist verlangt te spelen bij uitvaarten, huwelijken of wat voor gelegenheid dan ook.

 

Al eerder verscheen een band met onder meer Handels Largo, de Canon in D van Pachelbel, een Trumpet Voluntary van Stanley. In tweede band is het repertoire al even bekend: van het Pelgrimskoor van Wagner tot het Halleluja-koor uit The Messiah van Handel, van Purcells Trumpet Tune tot Vocalise van Rachmaninoff.

 

Notenvoorbeeld (pdf)

 

Best loved Melodies – Band 2

12 beliebten Melodien in leichten Orgelbearbeitungen 

Bearbeitet und herausgegeben von Christopher Tambling

 

Die Himmel rühmen des Ewigen Ehre (Van Beethoven); Ave Maria (Schubert); Trumpet Tune (Purcell); Panis Angelicus (Franck); Abends will ich schlafen gehen (Humperdinck); La Réjouissance (Handel); Jesus bleibet meine Freude (Bach); Nimrod (Elgar); Jerusalem (Parry); Pilgerchor aus ‘Tannhäuser’ (Wagner); Vocalise (Rachmaninoff); Halleluja aus dem ‘Messias’ (Handel).

 

Uitgave: Dr. J. Butz Musikverlag
Nummer: BU-2664 (pedaliter) / BU-2664 (manualiter)
Pagina’s: 39, geniet (pedaliter) / 33, geniet (manualiter)
Prijs: € 14 (pedaliter) / € 12 (manualiter)

 

[button link=”http://www.orgelshop.nl/orgelnieuws” target=”_new” title=”BESTELSERVICE”][/button]