BEZOEKERSACTIE Met korting naar Cirque d’Orgues!

Text Example

advertentieVan 3 tot en met 9 oktober 2011 worden de ROtterdamse orgelDAgen 2011 gehouden. Eén van de hoogtepunten van het festival is het Cirque d’Orgues op vrijdag 7 oktober om 20.15u. in de Laurenskerk. Speciaal voor bezoekers van orgelnieuws.nl nu elk tweede kaartje voor de helft van de prijs!

Het Cirque d’Orgues voert u mee naar het Parijs van rond 1900. De voorstelling is een aaneenschakeling van muziek en beweging. Overal waar u kijkt ziet u circusartiesten door de kerk bewegen. Ze hebben meer dan genoeg trucs en verrassingen in huis om u telkens weer versteld te doen staan.

De organisten – Aart de Kort, Wouter Blacquière, Hayo Boerema, Wouter van der Wilt en Gerard van der Zijden – bespelen alle vier de vaste orgels in de Laurenskerk en een kistorgel. De organisten zullen niet voor de circusartiesten onderdoen. Zij bewijzen ware acrobaten op het orgel te zijn. Met hun vingers dansen ze over de toetsen, de voeten bedienen de pedalen en intussen trekken ze letterlijk alle registers open, en dat allemaal tegelijk! Kortom, een Grande Spectacle wat u niet mag missen!

Aanbieding voor bezoekers van orgelnieuws.nl

Elk tweede kaartje voor Cirque d’Orgues voor de halve prijs! (€7,50, normaal €15,-). Kaarten bestelt u via de kassa van De Doelen (Schouwburgplein 50, Rotterdam, 010-2171717) o.v.v. Circus, of op vertoon van een print van deze pdf bij de kaartverkoop aan de deur van de Laurenskerk, vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling.

Download hier de kortingsbon!

Zie ook

www.rotterdamseorgeldagen.nl

© 2011 www.orgelnieuws.nl