CD Pieter Heykoop: Gezangen die Uw naam verhogen (1)

Gezangen die Uw naam verhogen (1). Pieter Heykoop speelt bekende Gezangen en Geestelijke Liederen op het orgel van de Evangelisch Lutherse Kerk te Den Haag. Heer’, wees mijn Gids/De Heer’ is mijn Herder/Mijn Herder is de Heere God; Nader, nog nader/Nader tot U, o Heer’/ Nader, mijn God, bij U; Heugelijke tijding/Roept uit aan alle stranden/Heilig woord van God; Als ik Hem maar kenne/De Heer’ kent al de Zijnen/Nu ken die Waarheid zo diep als gewis; Aanschouw het Lam/Als ik het wond’re kruis aanschouw/Jezus, leven van mijn leven; Dank zij U, Heer’/Dankt, dankt nu allen God/Halleluja, eeuwig dank en ere; Stilte over alle landen/De dag door Uwe gunst ontvangen/Blijf bij mij Heer’, want d’ avond is nabij.

cd CD531029 € 15,00

 [button link=”http://www.orgelshop.nl/orgelnieuws” target=”_new” style=”large” title=”BESTELSERVICE”][/button]  

© 2013 www.orgelnieuws.nl

Nu u hier toch bent ...

Al meer dan 17 jaar leest u op ORGELNIEUWS alle actualiteiten uit het (Nederlandse) orgelleven helemaal gratis, zonder betaalmuur. En dat willen we graag zo houden!

Maar het runnen van een nieuwssite is niet goedkoop. Daarom is uw bijdrage, hoe groot of klein, belangrijk. Zo kunt u voor nu en de toekomst actueel en objectief betrokken blijven op de orgelcultuur! Het is maar een kleine moeite. Dank u wel.