CD+DVD – Widor – Master of the Organ Symphony

Widor Master of the Organ Symphony

Na succesvolle cd/dvd-boxen over het oeuvre en de invloed van de orgelbouwer Aristide Cavaillé-Coll en het orgelwerk van componist César Franck, komt het Britse kwaliteitslabel Fugue State Films opnieuw met bijzondere uitgave: ‘Widor – Master of the Organ Symphony’

 

De box bevat twee dvd’s met een documentaire over Charles-Marie Widor, en muziek-dvd met twee symfonieën – opgenomen in Rouen, Orléans en de Parijse St.-Sulpice, en twee cd’s met de muziek van de beide dvd’s.

 

widor master of the organ symphony fugue state films

 

 

DVD 1

Een 148 minuten durende documentaire Widor – Master of the Organ Symphony door Gerard Brooks, met John Near, Daniel Roth en Anne-Isabelle de Parcevaux.

 

DVD 2

Bevat 149 minuten muziek met Symphonie 5 en 6, gespeeld door Gerard Brooks in de St.-Ouen te Rouen en de Kathedraal van Orléans. Daarnaast bevat de dvd live-opnamen van Daniel Roth in de St.-Sulpice.

 

CD 1 en 2

In totaal 141 minuten muziek met Symphonie 5 en 6, gespeeld door Gerard Brooks in de St.-Ouen te Rouen en de Kathedraal van Orléans. Plus opnamen van Daniel Roth in de St.-Sulpice.

 

 

Label: Fugue State Films
Nummer:
FSFDVD010

 

Nu verkrijgbaar voor € 65,00 inclusief verzendkosten

 

 

[button link=”http://www.orgelshop.nl/orgelnieuws” target=”_new” style=”large” title=”BESTELSERVICE”][/button]

Nu u hier toch bent ...

Al meer dan 17 jaar leest u op ORGELNIEUWS alle actualiteiten uit het (Nederlandse) orgelleven helemaal gratis, zonder betaalmuur. En dat willen we graag zo houden!

Maar het runnen van een nieuwssite is niet goedkoop. Daarom is uw bijdrage, hoe groot of klein, belangrijk. Zo kunt u voor nu en de toekomst actueel en objectief betrokken blijven op de orgelcultuur! Het is maar een kleine moeite. Dank u wel.