CD+DVD – Widor – Master of the Organ Symphony

Widor Master of the Organ Symphony

Na succesvolle cd/dvd-boxen over het oeuvre en de invloed van de orgelbouwer Aristide Cavaillé-Coll en het orgelwerk van componist César Franck, komt het Britse kwaliteitslabel Fugue State Films opnieuw met bijzondere uitgave: ‘Widor – Master of the Organ Symphony’

Text Example

advertentie 

De box bevat twee dvd’s met een documentaire over Charles-Marie Widor, en muziek-dvd met twee symfonieën – opgenomen in Rouen, Orléans en de Parijse St.-Sulpice, en twee cd’s met de muziek van de beide dvd’s.

 

widor master of the organ symphony fugue state films

 

 

DVD 1

Een 148 minuten durende documentaire Widor – Master of the Organ Symphony door Gerard Brooks, met John Near, Daniel Roth en Anne-Isabelle de Parcevaux.

 

DVD 2

Bevat 149 minuten muziek met Symphonie 5 en 6, gespeeld door Gerard Brooks in de St.-Ouen te Rouen en de Kathedraal van Orléans. Daarnaast bevat de dvd live-opnamen van Daniel Roth in de St.-Sulpice.

 

CD 1 en 2

In totaal 141 minuten muziek met Symphonie 5 en 6, gespeeld door Gerard Brooks in de St.-Ouen te Rouen en de Kathedraal van Orléans. Plus opnamen van Daniel Roth in de St.-Sulpice.

 

 

Label: Fugue State Films
Nummer:
FSFDVD010

 

Nu verkrijgbaar voor € 65,00 inclusief verzendkosten

 

 

[button link=”http://www.orgelshop.nl/orgelnieuws” target=”_new” style=”large” title=”BESTELSERVICE”][/button]