Doe mee met de Zomervakantieorgelfotowedstrijd 2014!

De jaarlijkse Zomervakantieorgelfotowedstrijd is er weer! Orgelnieuws.nl is ook nu weer benieuwd naar uw orgelmatige belevenissen tijdens de zomermaanden. Dit jaar gooien we het wel over een andere boeg…

Text Example

advertentie 

Een orgelfotowedstrijd zou geen orgelfotowedstrijd zijn als u geen orgel op foto zou vastleggen. Dat blijft dan ook de opdracht. Laat ons zien wat u op uw vakantie aan moois op orgelgebied bent tegen gekomen! Maar, waarom jezelf met je dure camera druk maken over scherptediepte, witbalans, diafragma en sluitertijd om die éne perfecte orgelfoto te maken? Iedereen kan tegenwoordig toch fotograferen met telefoons en compacte consumentencamera’s? Daarom doen we dit jaar een nog groter beroep op uw creativiteit.

 

Dus, houd uw smartphone, tablet, compactcamera of wat voor fotograferend apparaat dan ook in de aanslag en leg dat orgel op uw vakantiebestemming op creatieve wijze vast. Wilt u gebruik maken van apps voor speciale effecten? Instagrammen of Hipstamaticen? Prima! Een ‘orgelselfie’? Ook goed.

 

Jury

Een deskundige jury bestaande uit fotografen Anjo de Haan (freelance fotograaf, fotograaf fotopersbureau ANP), Dick Sanderman (organist, componist, fotograaf) en Gérard van Betlehem (vormgever, fotograaf, redacteur Orgelnieuws.nl) zal de inzendingen beoordelen op hun artistieke en technische merites.

 

Prijzen

U kunt met uw foto strijden om de eerste, tweede en derde prijs. Daarvoor zullen we weer een aantal leuke prijzen beschikbaar stellen (wat precies, dat houden we nog even voor ons…). De winnaars komen in ieder geval op het digitale ereschavot op www.orgelfotowedstrijd.nl, waar ook alle andere inzendingen een plaats krijgen in de fotogalerij. De winnaars zullen traditiegetrouw op Nationale Orgeldag, zaterdag 13 september 2014, bekend worden gemaakt.

 

Inzenden

Stuur uw foto vóór 1 september onder vermelding van ‘Zomervakantieorgelfotowedstrijd 2014’ naar info@orgelnieuws.nl en vermeld daarbij:

• waar u de foto heeft genomen
• waarmee u de foto heeft gemaakt
• wanneer u de foto heeft genomen
• een korte motivatie en/of toelichting bij de foto
• uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.

 

Voorwaarden

Helemaal vrijheid-blijheid is de fotowedstrijd niet. Dit zijn de aanvullende voorwaarden

• de foto moet deze zomer (2014) zijn gemaakt
• maximaal één inzending per persoon
• een tweede inzending als vervanging van een eerdere inzending wordt niet geaccepteerd
• over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
• familie van de juryleden, redactieleden van orgelnieuws.nl en medewerkers van orgelnieuws.nl zijn uitgesloten van deelname.

 

 

© 2014 fotografie www.orgelnieuws.nl