Fotowedstrijd #zomervakantieorgelfotoleed

Text Example

advertentieKent u dat? U komt terug van vakantie, u vol van alle indrukken, uw fotorolletje vol van meer of minder sfeervolle taferelen van uw verblijf elders, uw medereizigers hun buik vol van al die orgels die u zonodig moest bekijken. Tja, met wie deel je dan die met zorg geschoten plaatjes van orgelfronten?

De redactie van orgelnieuws.nl kan zich voorstellen dat u met u die foto’s niet bij al uw familie, vrienden, kennissen en collega’s kunt aankomen. Om uw leed enigszins te verzachten is de redactie best bereid om in uw orgelfotografische vakantievreugde te delen.

Wanneer u uw digitale rolletje heeft laten ontwikkelen, uw fotoalbum op orde heeft gebracht en er wat u betreft één foto* uitspringt die u aan rechtgeaarde orgelliefhebbers wilt tonen: stuur hem in voor de Orgelnieuws.nl fotowedstrijd #zomervakantieorgelfotoleed.

U maakt kans op een van de drie cd-pakketten en u krijgt sowieso een eervolle plaatsing in ons vakantiefotoalbum. Een deskundige jury zal bepalen wie de beste orgelfoto heeft gemaakt.

De sluitingsdatum was 31 augustus 2012. De winnaars worden op de vooravond van Nationale Orgeldag 2012 bekend gemaakt.

* Bij inzending van meer foto’s volgt direct diskwalificatie.

© 2012 www.orgelnieuws.nl

© 1983 foto archief www.orgelnieuws.nl