GEZOCHT: Registranten voor Concours en Festival Breda

Text Example

advertentieOrganisaties: Stichting Internationaal Orgelconcours Breda & Stichting Orgelconcerten Breda

Vacature: registranten

Sluitingsdatum: –

De Stichting Internationaal Orgelconcours Breda organiseert van donderdag 27 september t/m zaterdag 6 oktober 2012 de eerste editie van het internationale orgelconcours op het vierklaviers Flentrop-orgel in de Grote Kerk te Breda. Gedurende een week strijden jonge professionele organisten voor de hoogste eer.

De Stichting Orgelconcerten Breda is een niet-confessionele, particuliere stichting die zich tot doel stelt om het Orgel als concertinstrument te promoten door het organiseren van hoogwaardige concerten op Bredase orgels, al dan niet met medewerking van solisten. Deze concerten vinden voornamelijk plaats op het unieke Flentrop-orgel in de Grote of Onze-Lieve-Vrouwekerk. Het Internationale Orgelfestival Breda in de Grote Kerk is het belangrijkste evenement dat door de stichting wordt georganiseerd.Beide stichtingen zijn op zoek naar:

Registranten

voor zowel het Internationale Orgelfestival als voor het

Internationale Orgelconcours in de Grote Kerk van Breda.

Heb je ervaring met het registreren en ben je beschikbaar op de vrijdagmiddag, meld je dan aan als registrant voor het Internationale Orgelfestival. Ben je ook op andere dagen beschikbaar, meld je dan (ook) aan als registrant bij het Internationale Orgelconcours.

Wij houden rekening met je voorkeur. Je ontvangt een ruime vergoeding. Registranten bij het Orgelconcours ontvangen ook de composities van Ad Wammes en Naji Hakim.

Voor het jaarprogramma kijk je op de website www.orgelbreda.nl en op www.orgelconcoursbreda.nl

Meld je aan bij Gerard Maters: info@orgelconcoursbreda.nl

© 2012 www.orgelnieuws.nl | www.orgelvacature.nl