Masterclass en concert Olivier Latry in Rotterdam

Olivier Latry - © 2017 Jean Francois Badias / De Doelen

Zaterdag 7 oktober geeft de Parijse orgelvirtuoos Olivier Latry acte de présence in de Rotterdamse Laurenskerk. ’s Middags verzorgt hij een masterclass, ’s avonds geeft hij een concert.

Latry is sinds 1995 orgeldocent aan het Conservatoire Nationale Superieure de Paris. Zijn masterclass is bedoeld voor studenten van het Rotterdams conservatorium (Codarts) en duurt van 13.30 uur tot 17.00 uur. Toehoorders zijn van harte welkom.

Om 20.00 uur opent Latry het seizoen 2017/2018 van de serie Organs United (een samenwerkingsverband tussen de Laurenskerk en Concertgebouw De Doelen). Op het programma staan werken van Bach, Mendelssohn, Fauré, Dupré en een improvisatie.

Kaarten voor het concert kosten € 13 en zijn te reserveren via de website van de Laurenskerk
of verkrijgbaar aan de deur van de kerk.

 

Nu u hier toch bent ...

Al meer dan 17 jaar leest u op ORGELNIEUWS alle actualiteiten uit het (Nederlandse) orgelleven helemaal gratis, zonder betaalmuur. En dat willen we graag zo houden!

Maar het runnen van een nieuwssite is niet goedkoop. Daarom is uw bijdrage, hoe groot of klein, belangrijk. Zo kunt u voor nu en de toekomst actueel en objectief betrokken blijven op de orgelcultuur! Het is maar een kleine moeite. Dank u wel.