Masterclass ‘Franse romantiek’ door Ben van Oosten in Lisse

Op zaterdag 17 juni geeft Ben van Oosten ’s middags een masterclass Franse romantiek op het Adema-orgel in de Sint-Agathakerk te Lisse. Het is de derde achtereenvolgende zomer dat de Stichting Vrienden van het Adema-orgel een dergelijke masterclass organiseert.

Text Example

advertentieDe internationaal geprezen specialist op het gebied van Frans-romantische orgelmuziek zal maximaal zes actieve deelnemers bijspijkeren in hun vertolking van werk van Franck, Widor, Vierne, Guilmant, Dupré of Duruflé. ’s Avonds zal Van Oosten zelf een concert verzorgen.

Deelname
De meesterklas is bedoeld voor professionele en gevorderde amateurorganisten als actieve deelnemers. Passieve deelnemers zijn eveneens welkom en worden op volgorde van binnenkomst en afhankelijk van de capaciteit van de orgelzolder toegelaten. Actieve deelname kost € 45, passieve deelname € 10. De kerk is tijdens de masterclass vrij toegankelijk.

Aanmelden
Aanmelden voor actieve deelname kan tot uiterlijk op 10 mei via www.ademavrienden.nl. Bij grote belangstelling maken Ben van Oosten en de organisatie een selectie op basis van CV en repertoirekeuze.

De masterclass duur van 13.00 uur tot 16.30 uur. Vanaf 12.00 uur is er ontvangst met koffie. Halverwege wordt gepauzeerd. Het avondconcert door Ben van Oosten begint om 20.15 uur.

 

© 2017 foto archief ORGELNIEUWS