Masterclasses Martinikerk Groningen

Leo van Doeselaar en Erwin Wiersinga geven dit jaar allebei een masterclass op het Schnitger-orgel van de Groningse Martinikerk. De masterclasses zijn bedoeld voor gevorderde amateurs, conservatoriumstudenten en professionele organisten.

Iedere deelnemer krijgt een half uur les. De lessen zijn samen met de andere deelnemers. Vanwege de beperkte ruimte rond de speeltafel van het orgel kunnen maximaal 8 personen deelnemen aan een masterclass.

De masterclasses vinden plaats op zaterdag 17 juni 2017 (Leo van Doeselaar) en zaterdag 16 september 2017 (Erwin Wiersinga). Tijd: van 10.00 uur tot 14.00 uur. De kosten voor actieve deelname bedragen 25 euro per persoon. Passieve deelname kost 5 euro. Aanmelden: info@martinikerk.nl

 

© 2017 beeld archief ORGELNIEUWS

Nu u hier toch bent ...

Al meer dan 15 jaar leest u op ORGELNIEUWS alle actualiteiten uit het (Nederlandse) orgelleven helemaal gratis. En dat willen we graag zo houden!

Een levendige orgelwereld vol activiteiten heeft dat mede mogelijk gemaakt. Noodgedwongen staat een groot deel daarvan nu op een laag pitje. Maar het nieuws gaat door, ook in deze tijd. 

Daarom is uw bijdrage, hoe groot of klein, nu nog belangrijker. Zo blijft u voor nu en de toekomst actueel en objectief betrokken op de orgelcultuur! Het is maar een kleine moeite. Dank u wel.