Muzikaal Europa CD

Muzikaal Europa. Marc van Driessen, orgel Henri Vermeersch, St. Antoniuslerl Brasschaat; Rachel Fabry, mezzosopraan. Fantaisie des trompettes basses et hautes (Babou); Praeambulum supra ‘Jesu meine Freude’ (Krebs); Praeambulum supra ‘Von Gott will ich nicht lassen’ (Krebs); De kleine God van Mei (Alpaerts); Ave Maria (Benoit); Sechs Variationen über ‘Ik zag Cecilia komen’ (Rinck); Drie liederen op teksten van Guido Gezelle – Weemoed/’k En hoore u nog niet/De Hoornen (Ryelandt); Letzter Frühling (Grieg); Elévation ou Communion (Lefébure-Wély); Finale (Lemmens); Uit ‘Tien Bijbelse Liederen’: God is mijn toevlucht, mijn schild en mijn hoop/De Heer is mijn herder/Ik wil een nieuw lied voor u zingen, God/Zingt voor de Heer een nieuw lied (Dvorak); ‘Nun komm, der Heiden Heiland’ – Variationen für Orgel (Heiller); Ave Maria (Head). CD AMP10805 € 15,90
[button link=”http://www.orgelshop.nl/orgelnieuws” target=”_new” style=”large” title=”BESTELSERVICE”][/button]

Text Example

advertentie© 2009 www.orgelnieuws.nl