NIEUW ORGELFORUM OP INTERNET

Text Example

advertentieMet ingang van heden is op de grootste provider van discussielijsten ter wereld www.yahoogroups.com een Nederlandstalig orgelforum actief geworden. Dit forum is volstrekt uniek te noemen: iedereen op het internet kan mee lezen zonder lid te worden.

De groep is te vinden op de volgende URL

http://launch.groups.yahoo.com/group/orgel-forum/

Al enkele jaren functioneren wereldwijd op www.yahoogroups.com diverse orgelgroepen van allerlei “kleuren en kleurschakeringen” in diverse talen. Liefhebbers van het orgel verenigen zich in dergelijke groepen op grond van hun gedeelde interesse. Eén van de mindere kanten van deze discussiegroepen is, dat er sprake is van een ‘gesloten forum’. Dat betekent dat mensen om zich breed te informeren, lid moeten worden van meerdere groepen. Het nieuwe forum pakt het daarom verfrissend anders aan. Elke bezoeker kan zonder problemen kennisnemen van het berichtenarchief. Slechts zij die actief bij willen dragen aan de berichtenstroom moeten daarvoor besluiten lid te worden.

De wereld van het orgel is veelkleurig en divers. Niet alleen in Nederland, deze passie is wereldomspannend. Het orgel is veel méér dan alleen maar een instrument waar een diversiteit aan klanken aan ontlokt kan worden. Orgelbouwhistorie, techniek, composities, componisten van eeuwen her tot hun hedendaagse opvolgers, de plaats van het orgel in zowel concertante vorm als binnen de christelijke eredienst, zijn allen onderdeel van de veelkleurigheid en diversiteit die de wereld van het orgel zo kenmerkt. Dit is dan ook tot uiting gebracht in een eenvoudig maar veelzeggend logo.

Op [orgel-forum] zal daarom ook in een rijke schakering van nuances worden gediscussieerd over het orgel en alles wat daarbij behoort.

Voor informatie

orgel-forum-owner@yahoogroups.com

[ingezonden mededeling]