Nieuwe internetsite NSGV

Text Example

advertentieDe Nederlandse Sint-Gregoriusvereniging, afdeling aartsbisdom Utrecht heeft een nieuwe website ontwikkeld. De site biedt uitgebreide informatie aan amateurkerkmusici en allen die betrokken zijn bij de katholieke liturgie.

Nadat vorig jaar de huisstijl al werd gemoderniseerd, heeft de vereniging nu een geheel nieuwe website ontwikkeld. De site is ingedeeld naar de belangrijkste activiteiten van de vereniging: het bevorderen van de kwaliteit van katholieke kerkmuziek door middel van cursussen en opleidingen, het bemiddelen bij vacatures, het ondersteunen van koorbesturen en het aanvragen van eretekenen. Daarnaast is de site praktisch ingericht zodat dirigenten, begeleiders en cantores/pastores snel bij de juiste informatie komen. Ook kan de bezoeker zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief, die sinds enkele jaren het blad de Sleutel vervangt. Het adres van de site is ongewijzigd: www.nsgv-aartsbisdom.nl

De Nederlandse Sint-Gregoriusvereniging behartigt sinds 1877 de belangen van alle (amateur)kerkmusici in de katholieke kerk. Ze heeft ruim 125.000 leden, aangesloten bij zo’n 4.000 koren.

[ingezonden mededeling]

© 2007 www.orgelnieuws.nl