NPS verzamelt cd’s voor muziekzender in Georgië

Text Example

advertentieDe NPS zamelt cd’s in voor de muziekzender RadioMuza in Georgië. Het station zendt klassieke muziek en jazz uit.

De NPS hoopt dat muziekliefhebbers in Nederland hun cd-kast doorvlooien op zoek naar dubbele of nooit (meer) gedraaide cd’s. De Nederlandse Sandra Roelofs, vrouw van de president van Georgië, is een van de oprichters van de zender.

In het land zijn bijna geen klassieke cd’s en jazz-cd’s te koop en kopen in andere landen is te duur. Daardoor heeft RadioMuza grote behoefte aan bruikbare cd’s. NPS-directeur Joop Daalmeijer was onlangs Georgië en vatte bij terugkomst samen met de Avro het plan op klassieke cd’s in te zamelen. Samen met Omroep Max zoekt de NPS naar jazz-cd’s.

Bezoekers van Orgelnieuws.nl kunnen de Georgiërs overstelpen met orgelmuziek.

Wie cd’s wil opsturen, kan gebruik maken van het gratis antwoordnummer van de NPS. Postzegels plakken of op een andere manier frankeren is daardoor niet nodig. Voorwaarde is wel, dat pakketjes niet zwaarder mogen zijn dan 10 kilo. De NPS zorgt er in september voor dat de cd’s in de studio van RadioMuza terecht komen.

NPS

Antwoordnummer 1144

1200 VB Hilversum

Radio Muza

© 2010 www.orgelnieuws.nl