Opa- en omadagen in het Nationaal Orgelmuseum

Kent u dat? U hebt uw kleinkind(eren) te logeren en bent op zoek naar een leuk uitje. Ga dan eens met ze naar het Nationaal Orgelmuseum. Dat organiseert de komende herfstvakantie twee opa- en omadagen, op dinsdag 17 oktober en zaterdag 21 oktober.

Text Example

advertentieOp deze dagen zijn er speciale kinderrondleidingen. Deze vinden plaats om 12.00 uur, 13.30 uur en 15.00 uur. Tijdens de rondleiding maken de kinderen op speelse wijze kennis met allerlei facetten van het orgel en de geschiedenis van het instrument. De rondleiding duurt ongeveer drie kwartier en is geschikt voor kinderen vanaf circa 5 jaar. Vooraf aanmelden is niet nodig. Kinderen die liever zelf aan de slag gaan, of op andere dagen in de herfstvakantie langskomen, kunnen zelfstandig een speurtocht maken.

Tijdens de opa- en omadagen krijgen alle opa’s en oma’s en hun meekomende kleinkinderen 50% korting op de entreeprijs. Ze betalen dan geen € 6, maar € 3 per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Op de andere dagen in de herfstvakantie geldt het reguliere entreetarief.

Nationaal Orgelmuseum Elburg