Open huis in nieuw pand Content Orgels

Text Example

advertentieDe Ermelose orgelfabrikant Content Orgels houdt vrijdag en zaterdag open huis in zijn nieuwe bedrijfspand aan de Mariënhoef 7 op bedrijventerrein Veldzicht in Ermelo. Bekende organisten bespelen de orgels.

Door de constante groei werd een nieuw en groter onderkomen noodzakelijk. Vrijdag 27 maart opent burgemeester ing. W.P. Omta uit Ermelo het splinternieuwe bedrijfspand. Aansluitend is er een Open Huis met gastoptredens van bekende organisten, evenals zaterdag 28 maart.

Content Orgels startte begin 1980 in een oude Ermelose schuur als leverancier van huiskamerorgels voor Nederland. Al snel groeide het klantenbestand, vooral door de jaarlijkse internationale contacten op Europa’s grootste muziekbeurs, de Musikmesse in Frankfurt. Inmiddels bestaat ruim zestig procent van de omzet uit export en staan er op elk continent Content-orgels. Directeur en oprichter Bert Foppen: ‘We verkopen aan meer dan veertig landen en de afnemers zijn in hoofdzaak kerkgenootschappen en organisten die thuis willen oefenen. Ook bij kerken en particulieren in Nederland staan inmiddels duizenden Content orgels’. Het bedrijf heeft zeventien medewerkers en een jaarlijkse productie van ongeveer zevenhonderd orgels.

Het programma is hier te vinden!

[advertorial]

© 2009 www.orgelnieuws.nl