ORGELAGENDA verslaat AEX

Text Example

advertentieVolgt u ook de verwoede pogingen van de AEX index om boven de 510 uit te komen? De Orgelagenda heeft dit punt al lang achter zich gelaten.

Op het moment van schrijven staat er 924 vermeldingen in de Orgelagenda, waarvan 228 concerten in het buitenland.

Niet alleen uit Europese landen worden concertmeldingen ontvangen, ook in Japan is de Orgelagenda bekend. Het aantal bezoekers die de Orgelagenda raadplegen, neemt eveneens gestaag toe.

Sinds januari is de layout van de Orgelagenda gewijzigd, waarbij rekening is gehouden met een aantal suggesties van bezoekers. Op de eerste pagina wordt nu in drie kolommen actuele informatie over concerten en evenementen getoond.

In de linker kolom worden de aangemelde concerten in Nederland van de komende zeven dagen getoond. De middelste kolom toont concerten in het buitenland van de komende tien dagen en de rechterkolom geeft een overzicht van cursussen, concoursen en andere evenementen op orgelgebied.

Vanuit elke kolom kan worden doorgeklikt naar aanvullende informatie over elke concert of evenement.

De zoekfunctie is verder uitgebreid, met de mogelijkheid om te zoeken op een lokatie of een organist(e).

Bij het bewegen van de cursor over het scherm verschijnen z.g. tooltips op alle elementen die kunnen worden aangeklikt met informatie over de achterliggende (detail)pagina.

Plaatsing van concert- en evenementsvermeldingen is nog steeds gratis. De enige voorwaarde voor plaatsing is de primaire rol van het orgel. Concerten waar het (kist)orgel alleen als continuo instrument wordt gebruikt, worden (nog) niet geplaatst.

De Orgelagenda is echter voortdurend in beweging, dus een uitbreiding van het aantal rubrieken is niet uitgesloten.

Suggesties worden door de auteur op prijs gesteld.

Heeft u uw concerten nog niet opgegeven? Doe het nu en bereik vele geïnteresseerde orgelliefhebbers.

Kom maar kijken!

© 2007 www.orgelnieuws.nl