Orgelnieuws vraagt zich af …

Hoe dan ook, 2010 stevent af op zijn einde. De tijd van terugblikken is weer aangebroken. Ook dit jaar zijn er de nodige orgel-cd’s verschenen. Een aantal daarvan zijn besproken op orgelnieuws.nl, in de dagbladen, de Orgelvriend, Kerk & Muziek e.d. Bijzondere programma’s, opmerkelijke instrumenten, verrassende combinaties, inspirerende vertolkers …

Ook dit jaar vraagt Orgelnieuws zich af welke cd die dit jaar verscheen (dus 2010!), bij u een gevoelige snaar heeft getroffen. En waarom of waardoor welden emoties op? Schrijf het op en mail het ons!

Stuur uw inzending (in maximaal 100 woorden) met uw naam, adres én telefoonnummer naar info@orgelnieuws.nl en maak kans op een cd.

Vanaf half december zijn de ingezonden bijdragen te lezen op www.orgelnieuws.nl

Over plaatsing van de inzendingen en de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Stuur uw gevoelens, emoties en alles wat u aan ons kwijt wilt over UW cd van 2010 naar info@orgelnieuws.nl onder vermelding van ‘Mijn cd van 2010’.

© 2010 www.orgelnieuws.nl

Nu u hier toch bent ...

Al meer dan 15 jaar leest u op ORGELNIEUWS alle actualiteiten uit het (Nederlandse) orgelleven helemaal gratis. En dat willen we graag zo houden!

Een levendige orgelwereld vol activiteiten heeft dat mede mogelijk gemaakt. Noodgedwongen staat een groot deel daarvan nu op een laag pitje. Maar het nieuws gaat door, ook in deze tijd. 

Daarom is uw bijdrage, hoe groot of klein, nu nog belangrijker. Zo blijft u voor nu en de toekomst actueel en objectief betrokken op de orgelcultuur! Het is maar een kleine moeite. Dank u wel.