Hauptwerk-orgelshow bij Boeijenga Music

boeijenga music leeuwarden

Op zaterdag 18 maart zal voor de eerste maal een Orgelshow plaatsvinden bij Boeijenga Music. De Leeuwarder muziekhandel is vorig jaar een samenwerking aangegaan met Hauptwerk-specialist Orgelmakerij Noorlander en fungeert als extra aanspreek- en verkooppunt in het noorden van Nederland.

Tijdens de orgelshow geeft Peter van der Zwaag driemaal een concert. Om 11.00, 13.30 en 15.00 uur zal hij verschillende samplesets demonstreren met werken van onder anderen Bach, Buxtehude, Sweelinck, Vierne en Dupré. De hele dag is het mogelijk uitgebreid kennis te maken met alle mogelijkheden van Hauptwerk en de modellen die Noorlander te bieden heeft. Tussen de concerten door is er alle gelegenheid om ook zelf de verschillende samplesets uit te proberen.

Aan de Orgelshow is ook een kortingsactie gekoppeld. Die dag geeft Boeijenga 10% korting op alle bladmuziek. Bij aanschaf van een Noorlander-orgel is er een extra inruilkorting van € 1.000 (met uitzondering van de modellen Preludium en Avanti)

De winkel aan het Zuidvliet 18 is vanaf 10.00 uur geopend. De volledige concertprogramma’s zijn te vinden op: www.boeijengamusic.com/orgelshow

 

www.boeijengamusic.com
www.noorlanderorgels.com