'Orgelverkiezingen Nederland'

‘Orgelverkiezingen Nederland’ www.orgelverkiezingen.tk

Text Example

advertentieBij de verkiezing van ‘De grootste Nederlander’ die de afgelopen tijd volop in de schijnwerpers stond, is gebleken dat de wereld van het orgel er zeer bekaaid afkomt.

Daarom hebben een aantal orgelliefhebbers besloten een soortgelijke verkiezing te organiseren.

Wij hebben de onderstaande rubrieken opgesteld, voor elke rubriek kunt u maximaal twee kandidaten voordragen. Wij stellen het op prijs bij elke naam een korte motivatie van maximaal 30 woorden  te ontvangen.

De rubrieken zijn de volgende:

1. organist

2. orgelbouwer

3. componist

4. dispositie verzamelaar

5. orgelfotograaf

Bij uw inzending mag u overigens ook nog zelf een rubriek verzinnen, ook hier weer met motivatie. Deze motivatie mag max. 100 woorden zijn. Als u een extra rubriek voorstelt, moet u tevens tenminste 3 kandidaten – eveneens gemotiveerd- voordragen om in deze rubriek verkiesbaar te stellen.

U kunt kandidaten voordragen tot 31 december 2004. Medio januari wordt dan op de website de definitieve lijst gepubliceerd, waarbij u per rubriek 1 stem mag uitbrengen.  Stemmen zal plaats vinden op de website www.orgelverkiezingen.tk . Iedereen die een voordracht heeft ingedien krijgt automatisch een herinnerings e-mail voor de eindstemming. 

Eind januari zal de definitieve eindstand bekend gemaakt worden.

Het melden van kandidaten en/of voorstel voor een nieuwe categorie kunt u doen via de website www.orgelverkiezingen.tk   

met vriendelijke groet,

namens de voorbereidingsgroep,

Frans van der Grijn

[ingezonden mededeling]