Peter de Grote Festival zoekt organisten

Text Example

advertentieHet Peter de Grote Festival, dat plaatsvindt in Groningen van 1 tot en met 8 augustus, zoekt organisten die willen meedoen aan de jaarlijkse Summer Academy van het festival. Verder zoekt de festivalorganisatie naar getalenteerde strijkers, pianisten of zangers, die net als de organisten tussen de 12 en 27 jaar oud moeten zijn.

Ongeveer tachtig jonge musici uit de hele wereld zijn een week lang intensief en op hoog niveau bezig met zowel meestercursussen voor hun instrument als met kamermuziek. In de afgelopen jaren waren er deelnemers uit vrijwel alle Europese landen, Australië, de Verenigde Staten en Canada, Japan en Rusland.

Ook bestaande ensembles kunnen deelnemen. Maak gebruik van de unieke kans om met je eigen ensemble les te krijgen van gerenommeerde musici, met specifieke expertise op het gebied van kamermuziek en ensemblespel!

Aan het festival is een serie kamermuziekconcerten verbonden. Tijdens het festival is er volop gelegenheid om podiumervaring op te doen tijdens speciale jong talentconcerten op diverse locaties in de stad Groningen en omgeving.

Meer informatie

www.peterdegrotefestival.nl

© 2008 www.orgelnieuws.nl