Symposium tijdens Rotterdamse Orgeldagen

Text Example

advertentieIn navolging van eerdere succesvolle orgelsymposia vindt tijdens de Rotterdamse Orgeldagen, die van vrijdag 30 mei tot en met zaterdag 7 juni 2007 in de Maasstad worden gehouden, wederom een orgelsymposium plaats in de Doelen en in de Laurenskerk. Deze is bedoeld voor kenners, liefhebbers, nieuwkomers en professionals uit de orgelwereld. Ditmaal worden de activiteiten hiervan over maar liefst twee dagen verspreid.

Tijdens de eerste dag wordt er bespiegeld en gediscussieerd aan de hand van thema’s als ‘de ondernemende organist’.

Op de tweede dag staat de ondernemende organist centraal. Dan kan er weer actief worden geparticipeerd door bezoekers. Er komen key-notes van gezaghebbende personen, er worden verscheidene paneldiscussies georganiseerd en een ‘open mic’ geeft iedereen de gelegenheid zijn of haar zegje te doen voor een relevant en belangstellend publiek.

Uitgebreide workshops worden door professionals van binnen én buiten de orgelwereld verzorgd: deze vallen uiteen in marketing & acquisitie en concertprogrammering. Daarnaast is het mogelijk een ‘speed date’ aan te vragen met specialisten uit verschillende vakgebieden.

Op deze wijze hoopt de organisatie het professionele orgelnetwerk te versterken en een vernieuwende impuls te geven aan de orgelwereld, zowel qua programmering als op het gebied van marketing en acquisitie. Zo zal Rotterdam zich wederom profileren als innovatieve ‘orgelstad’.

Over de overige activiteiten tijdens de Rotterdamse Orgeldagen verschijnt binnenkort nadere informatie.

[ingezonden mededeling]

© 2008 fotografie www.gerardvanbetlehem.nl

© 2008 www.orgelnieuws.nl