Uw cd van 2011: de winnaars

Text Example

advertentieWeer bekomen van de jaarwisselingsuitspattingen heeft de redactie van orgelnieuws, plichtsgetrouw als altijd, deze week de plaats op haar burelen weer ingenomen en zich gebogen over de grote stroom inzendingen van ‘Uw cd van 2011’. In tijden van vermeende (cd-)crisis houdt de redactie de moraal graag hoog en koos zij voor maar liefst drie winnende inzendingen …

De redactie vroeg zich eind vorig jaar af: ‘Welke cd die dit jaar verscheen (dus 2011!), heeft bij u een gevoelige snaar getroffen. En waarom of waardoor welden emoties op?

De inzendingen stroomden binnen; veel daarvan kunt u nog eens nalezen op Mijn cd van 2011. De redactie koos drie winnende inzendingen, die alledrie beloond worden met, hoe kan het ook anders, een cd! Dit zijn ze dan:

1. A.W. Pronk, Capelle aan den IJsselPassión / Olivier Vernet & Cédric Meckler / Dudelange, vanwege de heilzame werking van deze cd voor zijn huwelijksleven …

2. Peter Sneep, AmersfoortGerard de Wit / Koraalbewerkingen / Leeuwarden, omdat hij het met deze cd de sleutel tot het medicijn tegen verveling in de kerk heeft gevonden.

3. Henk Jan Out, OssGeorg Böhm / Keyboard Works / Stef Tuinstra, omdat hij eigenlijk niet van Duitse barok houdt, tóch een doosje Böhm koopt en zich laat verrassen.

De winnaars krijgen hun prijs binnenkort toegestuurd. U kunt alle inzendingen nog eens lezen in

Uw cd van 2011.

© 2012 www.orgelnieuws.nl