Vacature? Je plaatst hem op ORGELNIEUWS!

Heb je een vacature voor een organist, cantor, kerkmusicus orgelmaker, intonateur, stemmer of een andere functie in de orgelwereld? Je plaatst hem op ORGELNIEUWS, de meest geraadpleegde nieuwsbron voor de orgelwereld in het Nederlandse taalgebied en daarbuiten.

ORGELNIEUWS is al sinds 2004 niet meer weg te denken als digitaal nieuwsmedium over orgels en organisten. Dagelijks wordt de website enkele duizenden malen geraadpleegd door organisten en orgelliefhebbers.

Maximaal bereik

Met een personeelsadvertentie op ORGELNIEUWS heeft u een bereik dat de maandelijks of tweemaandelijks verschijnende orgeltijdschriften vele malen overstijgt! 

Mogelijkheden

Een personeelsadvertentie plaatst u op ORGELNIEUWS gedurende een periode tot een maand (of meer).

De advertentie verschijnt in de vorm van een nieuwsitem in de rubriek ‘Vacatures’ en wordt opgesteld volgens het format zoals u hieronder ziet. Als illustratie wordt het logo van uw gemeente, parochie, bedrijf of organisatie, of (bij een vacature voor een organist) een foto van het orgel genomen.

Bovendien is de vacature permanent zichtbaar in een blok op zowel de voorpagina als naast alle individuele nieuwsberichten.

Social media

De vacature wordt ook doorgeplaatst op de social media Facebook (met meer dan 2,8 duizend volgers) en Twitter, zodat u een nog groter bereik heeft.

Meer informatie

Voor meer informatie en de actuele tarieven: mail ons op redactie@orgelnieuws.nl