VOGG-jaarvergadering en workshop in Tholen

van oeckelen orgel gereformeerde gemeente tholen

Op zaterdag 28 mei houdt de Vereniging van Organisten der Gereformeerde Gemeente (VOGG) haar jaarvergadering in de kerk van de Gereformeerde Gemeente te Tholen. Een kort formeel ochtendprogramma wordt gecombineerd met een workshop die Margreeth Chr. de Jong ’s middags zal verzorgen.

De jaarvergadering gaat om 11.00 uur van start, waarna gezamenlijk de lunch kan worden gebruikt. Een lunchpakket dient men zelf mee te nemen. Wel zal er worden gezorgd voor verse Zeeuwse bolussen.

Aansluitend zal Margreeth de Jong een workshop rond haar muziek verzorgen rond het in 2004 door Orgelmakerij Steendam gerestaureerde en gereconstrueerde Van Oeckelen-orgel uit 1841/1867. Er is volop mogelijkheid om actief deel te nemen door het spelen van een door haar gecomponeerd werk naar keuze. Aanmelding en opgave van het keuzewerk vooraf bekendmaken per e-mail: renetroost@gmail.com.

De workshop duurt tot ca. 15.45 uur. Het kerkgebouw is gelegen aan de Ds. G.H. Kerstenstraat 2, Tholen.

Nu u hier toch bent ...

Al meer dan 17 jaar leest u op ORGELNIEUWS alle actualiteiten uit het (Nederlandse) orgelleven helemaal gratis, zonder betaalmuur. En dat willen we graag zo houden!

Maar het runnen van een nieuwssite is niet goedkoop. Daarom is uw bijdrage, hoe groot of klein, belangrijk. Zo kunt u voor nu en de toekomst actueel en objectief betrokken blijven op de orgelcultuur! Het is maar een kleine moeite. Dank u wel.