Lindenberg boeken & muziek begint nieuw hoofdstuk

Lindenberg boeken & muziek opende op zaterdag 30 oktober haar deuren aan het Oostplein 146 (hoek Groenendaal) in Rotterdam.

In het voormalige pand van pianohandel Johan de Heer, begint een nieuw hoofdstuk voor de firma die jarenlang op de Slaak te vinden was.

Vanaf zaterdag 30 oktober tot en met zaterdag 6 november is er een ‘Open huis’. Een uitgelezen kans om kennis te maken met de noviteiten: de cadeaushop, multimedia hoek, kinderboekenafdeling en presentatiezaal! Het complete programma staat in advertenties in het RD, het ND en op de site van Lindenberg

http://www.lindenberg.nl

Nu u hier toch bent ...

Al meer dan 15 jaar leest u op ORGELNIEUWS alle actualiteiten uit het (Nederlandse) orgelleven helemaal gratis. En dat willen we graag zo houden!

Een levendige orgelwereld vol activiteiten heeft dat mede mogelijk gemaakt. Noodgedwongen staat een groot deel daarvan nu op een laag pitje. Maar het nieuws gaat door, ook in deze tijd. 

Daarom is uw bijdrage, hoe groot of klein, nu nog belangrijker. Zo blijft u voor nu en de toekomst actueel en objectief betrokken op de orgelcultuur! Het is maar een kleine moeite. Dank u wel.