25e editie Friese Orgelkrant gepresenteerd

Presentatie Friese Orgelkrant 2023 in Koudum (v.l.n.r. Fred Veenstra en burgemeester Jannewietske de Vries) | © beeld Stichting Organum Frisicum

De Friese Orgelkrant 2023 is onlangs verschenen. De 25e editie van deze uitgave van Stichting Organum Frisicum werd zaterdag 1 april in Koudum gepresenteerd tijdens de jaarlijkse voorjaarsexcursie.

Text Example

advertentie



Burgemeester Jannewietske de Vries van de gemeente Súdwest-Fryslân mocht het eerste exemplaar van de krant in ontvangst nemen. Zij kreeg het overhandigd door Fred Veenstra, sinds 1 januari 2023 voorzitter van Organum Frisicum.

Friese Orgelkant 2023

De 28 pagina’s tellende jaaruitgave van Organum Frisicum bevat artikelen over onder meer Friese orgelbouw en -historie, organisten en interviews. Het hart van de krant wordt gevormd door de concertagenda en informatie over de activiteiten van van de stichting.

Verkrijgbaarheid

De Friese Orgelkrant 2023 is gratis verkrijgbaar op diverse (concert)locaties in Friesland of tegen vergoeding van verzendkosten te bestellen via organumfrisicum.frl. De krant is hieronder ook digitaal te beschikbaar.

Download de Friese Orgelkrant hier