ORGELNIEUWS is al sinds 2004 de meest geraadpleegde nieuwsbron voor de orgelwereld in het Nederlandse taalgebied. Dagelijks wordt de website enkele duizenden malen geraadpleegd. Voor veel orgelliefhebbers is ORGELNIEUWS dagelijkse kost.

Daarmee beschikt u als adverteerder over een bereik dat de maandelijks of tweemaandelijks verschijnende orgeltijdschriften vele malen overstijgt! In combinatie met een gunstig tarief maakt dat het adverteren voor u op ORGELNIEUWS extra aantrekkelijk.

Kies ook voor een groter bereik dan de orgeltijdschriften

Banners, advertorial, activiteitenagenda

Wilt u aandacht voor uw concert, evenement of product? Dan biedt ORGELNIEUWS de mogelijkheid om een advertentiebanner te plaatsen op deze website. Er zijn verschillende formaten en plaatsingsmogelijkheden beschikbaar. Daarnaast is het in overleg ook mogelijk een advertorial te plaatsen of uw evenement op te nemen in onze activiteitenagenda.

Voor informatie over de mogelijkheden bel (06) 81 47 70 12 of mail info@orgelnieuws.nl.

Personeelsadvertenties

U bent op zoek naar een organist, een cantor, dirigent, orgelbouwer, intonateur, of welke professional dan ook met duidelijke affiniteit met orgel of orgelmuziek? In de rubriek Vacatures  kunt u u personeelsadvertentie laten plaatsten. Uw vacature wordt niet alleen zichtbaar gemaakt op de voorpagina van de website en de bijbehorende nieuwsubriek, we delen ’m ook met de meer dan 2.800 volgers op Facebook en Twitter.

Informeer naar de scherpe tarieven en de mogelijkheden op (06) 81 47 70 12 of info@orgelnieuws.nl.