De Orgelnieuws Zomervakantieorgelfotowedstrijd update

Text Example

advertentieMassaal trekt orgelminnend Nederland er komende maanden weer op uit. Gewapend met lichtschrijvende apparatuur wordt menig zomervakantiegeluk op de gevoelige plaat vastgelegd. Maar voor wie eigenlijk …? De redactie van orgelnieuws.nl vraagt zich af welke orgelmatigheden u tijdens uw vakantie fotografeert.

Stuur uw inzending(en) uiterlijk dinsdag 13 september in en maak kans op een van de drie cd-pakketten. Uw foto voorzien van een korte motivatie, de locatiegegevens en het moment van opname, uw naam adres en telefoonnummer kunt u sturen naar info@orgelnieuws.nl onder vermelding van

Zomervakantieorgelfotowedstrijd.

Maximaal drie foto’s in te zenden!

Fotografeer een orgel! 5 tips van Sake Elzinga

De foto’s worden beoordeeld door een jury bestaande uit Gerco Schaap, eindredacteur van de Orgelvriend; Koos Schippers, fotograaf en Gérard van Betlehem, fotograaf/vormgever, namens de redactie van orgelnieuws.nl Zij zullen de anoniem voorgelegde inzendingen beoordelen op originaliteit, creativiteit of gewoon de perfecte orgelfoto …

Wat valt er te winnen? Drie orgelcd-pakketten. De eerste prijs bestaat uit zes cd’s, de tweede prijs uit vier cd’s en de derde prijs uit twee cd’s.

Valt u niet in de prijzen? Treurt niet, u wacht de spreekwoordelijke eeuwige roem. Uw foto krijgt een plaats in onze fotogalerij!

Inzending van uw foto(‘s) onder vermelding van ‘Zomervakantieorgelfotowedstrijd’ naar

info@orgelnieuws.nl

© 2011 www.orgelnieuws.nl

© 2011 fotografie www.gerardvanbetlehem.nl