Friese Orgelkrant 2024 gepresenteerd in Woudsend

De Friese Orgelkrant 2024 is onlangs verschenen. De 26e editie van deze uitgave van Stichting Organum Frisicum werd zaterdag 6 april in Woudsend gepresenteerd tijdens de jaarlijkse voorjaarsexcursie.

Text Example

advertentieIn 2024 is het dertig jaar geleden dat Organum Frisicum werd opgericht. Het eerste exemplaar van de orgelkrant was daarom voor Theo Jellema, die mede aan de wieg stond van de stichting. Hij kreeg de krant in de rooms-katholieke Sint-Michaëlkerk in Woudsend overhandigd door voorzitter Fred Veenstra.

Friese Orgelkant 2024

De 28 pagina’s tellende jaaruitgave van Organum Frisicum bevat artikelen over onder meer Friese orgelbouw en -historie, organisten en interviews. Ook komt dertig jaar geschiedenis van de stichting aan bod. Het hart van de krant wordt gevormd door de concertagenda en informatie over de activiteiten van van de stichting.

Verkrijgbaarheid

De Friese Orgelkrant 2024 is gratis verkrijgbaar op diverse (concert)locaties in Friesland of tegen vergoeding van verzendkosten te bestellen via organumfrisicum.frl. De krant is hieronder ook digitaal te beschikbaar.

Download de Friese Orgelkrant hier