GESIGNALEERD Laat Zang en Spel 3

Text Example

advertentieAdriaan van Belzen

Laat Zang en Spel – deel 3

Interviews met bekende christelijke musiciCor Ardesch, Regina Ederveen, Duo Friends, Aarnoud de Groen, André de Jager, Margreeth Chr. de Jong, André Knevel, Lennert & Maria Knops, Jaap Kramer, Arjen Leistra, Patrick van der Linden, Wim Magré, Gerben Mourik, John Propitius, Marco den Toom, Minne Veldman, Sietze de Vries, Arno van Wijk, Marjolein de Wit & Martin Zonnenberg en Jan Quintus Zwart

‘Laat Zang en Spel’ zijn de eerste vier woorden van een Geuzenlied geschreven bij de inneming van Den Briel in 1572. De lieddichter laat stem en instrumenten ‘nu klinken tot Gods eer’. Precies wat je van de ‘christelijke musici’ die schrijver Adriaan van Belzen interviewde mag verwachten. Van Belzen bracht naast de eerste twee delen van ‘Laat Zang en Spel’ ook boeken uit met kerkelijke onderwerpen uit reformatorische hoek.

In bijna 300 pagina’s laat de schrijver bekende musici, het merendeel organisten, uitgebreid aan het woord over hun passie voor hun vak, hun instrument, carrière en visie op ‘culturele, sociale en maatschappelijke facetten van het muziekleven’.

Uitgave: Uitgeverij Om Sions Wil

ISBN: 978-960-74787-78-9

Pagina’s: 292, paperback

Prijs: € 13,95

Bestellen: bij de auteur belzen@filternet.nl

© 2011 www.orgelnieuws.nl