Nederlandse Orgelkalender 2016: de laatste exemplaren

nederlandse orgelkalender 2016

Het kalenderblad van januari is inmiddels omgeslagen. Maar met nog elf maanden te gaan, kunt nog steeds genieten van De Nederlandse Orgelkalender 2016. En dat nog wel met korting! Want de laatste exemplaren van de Nederlandse Orgelkalender 2016 gaan voor een mooi prijsje de deur uit. Wees er snel bij, want op is op. 

Text Example

advertentie 

Voor deze kalender is er een selectie gemaakt van beroemde en minder bekende orgels verspreid over Nederland. Van twee Hinsz-orgels in de noordelijke provincies, het overbekende orgel van Rudolf Knol in Hasselt en zijn minder bekende instrument in het Friese Boazum tot het meesterwerk van Bätz in de Utrechtse Dom en misschien wel het minst Nederlandse orgel op deze kalender, het Cavaillé-Coll-orgel in de Philharmonie in Haarlem.

 

De foto’s van de fraaie orgelkassen krijgen weer alle ruimte op twaalf full colour kalenderbladen in A3-formaat. De compact beschreven historie en de dispositie van de orgels zijn op de achterzijde van elk kalenderblad te vinden. De kalender is op speciaal geselecteerd stevig papier gedrukt zodat de foto’s optimaal tot hun recht komen. De kalender is voorzien van een Wire-O-ophangsysteem. Afmeting: 42,0 x 29,7 cm.

Prijs € 15,95  € 10,00

 Exclusief verzendkosten als pakketpost via PostNL:  € 5,95 binnen NL, rest van de EU  € 13,00

 

Bestel vandaag nog uw exemplaar van de kalender op 

 

www.nederlandseorgelkalender.nl