Titularis St. Jan Den Bosch presenteert haar eerste orgel-cd

Véronique van den Engh, de in 2008 aangetreden organist-titulair van de Sint-Janskathedraal in Den Bosch, presenteert dinsdag 3 juni haar eerste orgel-cd.

De presentatie van de cd ‘Imposant’ vindt plaats tijdens het openingsconcert van de zomerserie orgelconcerten 2014 in de Bossche kathedraal.

De cd bevat orgelwerk uit Duitsland, Frankrijk en Nederland, onder andere met werk van Louis Toebosch en Maurice Pirenne. Op het programma van het presentatieconcert heeft Van den Engh ook enkele werken van de cd staan. Na afloop van het concert zal de cd worden gepresenteerd.

Het concert begint om 20.00 uur. Toegang betraagt € 7; donateurs betalen € 35 per jaar en hebben daarvoor het hele seizoen toegang.

 

Meer informatie
www.orgelconcerten-hendrik-niehoff.nl

Zie ook
Nieuwe kathedraalorganist Den Bosch

Nu u hier toch bent ...

Al meer dan 17 jaar leest u op ORGELNIEUWS alle actualiteiten uit het (Nederlandse) orgelleven helemaal gratis, zonder betaalmuur. En dat willen we graag zo houden!

Maar het runnen van een nieuwssite is niet goedkoop. Daarom is uw bijdrage, hoe groot of klein, belangrijk. Zo kunt u voor nu en de toekomst actueel en objectief betrokken blijven op de orgelcultuur! Het is maar een kleine moeite. Dank u wel.