Vacant Zaltbommel laat twee kandidaten voorspelen

De Hervormde Gemeente Zaltbommel laat zaterdag 2 oktober twee kandidaten voorspelen voor de vacature van organist van de Sint-Maartenskerk. De kandidaten Hugo Bakker en Arjan Versluis zijn hiervoor onlangs door de sollicitatiecommissie uitgenodigd na een tweede selectie- en gespreksronde. Een eerder opgezette sollicitatieprocedure leverde geen benoeming op.

Het proefspel vindt zaterdag van 13.30 uur tot circa 15.30 uur plaats in de Sint-Maartenskerk. Zowel gemeenteleden als luisteraars zijn daarbij welkom. De Sint-Maartencantorij zal ook haar medewerking verlenen.

Het proefspel zal bestaan uit een verplicht werk, een keuzewerk en begeleiding van de gemeentezang in liederen uit het Liedboek voor de Kerken. Hierbij zal ook van de kandidaten worden verlangd dat zij improviseren.

Zie ook

Vacature Zaltbommel voorlopig nog niet ingevuld

Over de kandidaten

www.hugobakker.org

www.arjanversluis.nl

© 2010 www.orgelnieuws.nl

© 2010 fotografie www.orgelfotografie.nl

Nu u hier toch bent ...

Al meer dan 15 jaar leest u op ORGELNIEUWS alle actualiteiten uit het (Nederlandse) orgelleven helemaal gratis. En dat willen we graag zo houden!

Een levendige orgelwereld vol activiteiten heeft dat mede mogelijk gemaakt. Noodgedwongen staat een groot deel daarvan nu op een laag pitje. Maar het nieuws gaat door, ook in deze tijd. 

Daarom is uw bijdrage, hoe groot of klein, nu nog belangrijker. Zo blijft u voor nu en de toekomst actueel en objectief betrokken op de orgelcultuur! Het is maar een kleine moeite. Dank u wel.